Skånes konstförening tackar alla som har tagit del av våra program under 2019: våra utställningar, samtalsserierna On Practises och Something happened, aktiviteterna inom ramen för Södra Sofielunds Museum, Sevedsfestivalen och annat!
Galleriet är stängt till och med 24 januari 2020. Vi ser fram emot att ses igen nästa år!

Save the date: 
Vår fösta utställning 2020 är med fotografen och poeten Ikram Abdulkadir. Hon är den tredje mottagaren av Sven and Ellida Hjort’s utställningsstipendium, som varje år delas ut av Skånes konstförening till en ung konstnär baserad i Skåne. Utställningen öppnar den 24:e januari 2020
 
Från och med 2020 är en ny curator ansvarig för Skånes konstförenings utställningsprogram under den kommande tvåårsperioden. Mer information kommer i januari.
Vi vill tacka curatorerna Simona Dumitriu och Tawanda Appiah för deras arbete under de senaste två åren! De avslutar sin arbetsperiod på Skånes konstförening i januari med ett sista samtal i serien On Practices med den Malmöbaserade konstnären Ioana Cojocariu. Mer information kommer inom kort.
 
Sist men inte minst tackar vi vår styrelse och stödmedlemmar!* 
 
Skånes konstförening önskar alla en riktigt god helg och ett gott nytt år!
 
Följ oss på Facebook och Instagram för att hålla dig uppdaterad om vårt program.
Skånes konstförenings verksamhet presenteras med stöd av Region Skåne, Malmö Stad, Kulturrådet och ABF.
*Ett stödmedlemskap kostar 100 SEK och är ett utmärkt sätt att stödja vår verksamhet. Om du vill bli medlem skicka ett mejl till info@skaneskonst.se.