Sevedsfestivalen: 24 augusti
Anmäl dig senast 23 juni!

Open for late applications!

Vill du vara med och visa din konst, musik eller poesi i Seved? Festivalen i Seved är för dig!

Dansar du, sjunger, målar, rappar, skriver poesi eller annat? Är du grym på att ta foton eller göra filmer? Eller håller du på med teater eller spelar något instrument och har anknytning till Seved?

Alla under 25 år är välkomna att delta i endagsfestivalen som vi kommer att arrangera tillsammans i våra lokaler på Skånes konstförening i Seved den 24 augusti och tillhör projektet Södra Sofielunds Museum. Under festivalen kommer vi att ge platsen till er där ni får framträda och visa vad ni vill. Innan festivalen kommer vi att ses ett par gånger. Då kommer var och en att få presentera sig och visa vad de gör och berätta hur de vill delta på festivalen.

Allt du behöver göra är att anmäla dig genom att skicka in ett kort mejl där du skriver några rader om dig själv (max 300 ord) och vilken typ av konst du håller på med. Om du vill skicka en bild eller liknande går det också bra. Anmälan är öppen fram till söndagen den 23 juni och skickas till sevedsfestival@skaneskonst.se ! Alla som deltar får mentorskap, ett certifikat och en goodie bag.

Projektet drivs av Skånes konstförening och presenteras med stöd av Region Skåne, Malmö Stad, Kulturrådet, ABF och med stöd av Region Skåne’s ”Ung kraft”-projektbidrag för att göra unga och unga vuxna delaktiga i kulturlivet.

Mer info kommer snart. När du är anmäld kommer du att bli kallad till vårt första möte.